Stadsproject

In het kort is het Stadsproject een nieuwe functie die spelers in staat stelt om ongewenste of onnodige voorwerpen te doneren voor het welzijn van de stad als geheel. Het Stadsproject zal voor alle spelwerelden als permanente functie beschikbaar zijn.

Zodra je 1000 prestige hebt behaald is het Stadsproject automatisch voor je ontgrendeld. Een pop-up zal dan bevestigen dat het ontgrendeld is en je uitleggen hoe het werkt.

Hoe werkt het Beloningen ContributionsQ&A

Door op jouw stad te klikken en het overzicht te openen, zie je een tab genaamd Stadsproject, rechts naast de tabs Overzicht en Passagiers. Door op de tab Stadsproject te klikken open je het overzicht van het Stadsproject. Hier kun je zien welke beloning ontgrendeld kan worden, hoeveel projectpunten nodig zijn voor de beloning en een ranglijst van de spelers die al hebben gedoneerd. Voor het eerst kun je doneren!

Klik op de knop onderaan de tab genaamd "Doneer aan dit Project" en een nieuw scherm wordt geopend.

Voordat je doneert, is het wellicht handig om te weten wat je kunt doneren en hoeveel projectpunten ieder voorwerp dan oplevert. Hiervoor klik je simpelweg op de knop "Wisselkoersen" bovenaan het scherm. Zodra je alles hebt gelezen dat je wilde weten, sluit je het scherm "Wisselkoersen" weer.

Nu terug naar die eerste donatie.

Hier kun je kiezen wat en hoeveel je daarvan wilt doneren. Zodra je het voorwerp gekozen hebt dat je wilt doneren, klik je erop en daarna kun je aan de rechterkant selecteren welke hoeveelheid je daarvan wilt doneren. Het aantal kun je ook handmatig intypen.

Het aantal dat je kunt selecteren is niet hoger dan wat nodig is om de volgende beloning te ontgrendelen. Als je in het tekstvak meer intypt dan nodig is, zal het automatisch aangepast worden naar het maximale aantal dat nodig is om de volgende beloning te ontgrendelen.

Alles dat je nu nog moet doen is op "Doneren" klikken en je hebt jouw bijdrage geleverd!

BELANGRIJK: Let erop dat er alleen een pop-up zal verschijnen voor bevestiging van jouw donatie als je van plan bent om Goud te doneren. Dus wees er zeker van dat je de donatie wilt doen voordat je op de knop drukt!

Zodra voldoende projectpunten behaald zijn om de volgende beloning te ontgrendelen, zal deze naar iedereen verzonden of op iedereen toegepast worden die er recht op heeft. Je zult zien dat de volgende beloning zichtbaar wordt en je kunt beginnen met doneren om die ook te behalen, als je dat wilt.